Rezerva
Narghilea Bucuresti
Ganesha Caffe Primaverii te invita sa testezi gustul original de narghilea pe care Orientul il dezvolta de aproape jumatate de secol. Savureaza o shisha provocator de intensa in Bucuresti, la cel mai nou local Ganesha din zona Primaverii.

Savureaza o narghilea aromata

O narghilea aromata nu doar se fumeaza, ci se savureaza la Ganesha Caffe Primaverii ca experienta unica a celor mai intense condimente. Shisha este o traditie in sine, conservata de aproape jumatate de secol de civilizatiile Orientului. Din acest motiv, narghileaua este si va fi intotdeauna o experienta sociala, dar si o umbrela extrem de extinsa asupra traditiilor, etichetelor si a altor aspecte care alcatuiesc o cultura.

Astazi, pe masura ce valul acestei culturi se raspandeste in mai multe tari europene, narghileaua incepe sa poarte noi etichete. Sa fumezi narghilea inseamna sa dai dovada de o maturitate a gusturilor si simturilor, sa apreciezi aromele fine si calitatea premium a condimentelor specifice Orientului. Pe scurt, inseamna sa indraznesti experiente noi intr-un local din Primaverii unde originalitatea, aromele luxury si cultura orientala opresc timpul in loc.

Si, pentru ca sintetizeaza o suma de traditii si obiceiuri, narghileaua nu se fumeaza oricum, ci la fel de asumat. Chiar daca vii sa fumezi narghilea in Primaverii sau intr-un local din tarile originare, eticheta este aceeasi. De obicei, persoana care instaleaza narghileaua este si prima care fumeaza. Este urmata de cel care intretine carbunii, dupa modelul acelor de ceasornic. Sa nu uitam, insa, regula de baza: savurati intodeauna aroma atunci cand fumati narghilea.

Pentru ca iubeste originalitatea, Ganesha Caffe va propune un nou concept de narghilea pe care o puteti personaliza dupa bunul plac. Acest local din Primaverii va provoaca sa descoperiti aromele intense pe care doar o Shisha Original le poate oferi prin combinatii indraznete de bauturi luxury ca rom, gin, vodka sau whisky. Optiunile mai cuprind fructe, de la cele de sezon la cele exotice, evidentiate printr-un touch fresh de menta sau citrice.

Intotdeauna veti savura cea mai buna narghilea din Primaverii la Ganesha Caffe, intrucat va oferim de fiecare data experiente noi de gust prin aromele bogate in prospetime si parfum. Va puteti crea aici propria narghilea cu furtun de gheata in cap de mar, portocala, ananas sau grapefruit, pentru un gust cu totul special. In plus, pentru fiecare narghilea, inclusiv Shisha Original sau XXL fumata aici aveti la dispozitie un numar nelimitat de carbuni.

Savureaza o narghilea orientala in Primaverii, la Ganesha Lounge Bar

Puteti savura o narghilea alaturi de prieteni, parteneri de afaceri sau ca parte a unei iesiri din rutina. Oricare ar fi motivul pentru care veniti la Ganesha Caffe Primaverii, va veti bucura de o experienta deosebita, intr-un cadru cu totul unic in Bucuresti. Zeitatea Ganesha inspira acest lounge bar din Bucuresti cu un vibe magnetic si primitor. Este consecinta decorurilor orientale alese special pentru a da viata acestui local care, desi situat intr-o zona exclusivista, reuseste sa mentina standardele originare ale Orientului.

Daca vrei sa savurezi cea mai buna narghilea din Bucuresti, te asteptam la Ganesha Caffe Primaverii, un lounge bar feeric din inima Capitalei. Indrazneste sa dai frau liber imaginatiei printr-o varietate de arome si combinatii de gusturi cu totul unice. Shisha Original, cel mai nou model de narghilea din intreaga lume, te asteapta aici cu o multime de facilitati de care tu si prietenii tai va veti bucura de fiecare data.